Werkwijze

De showroom in ons bedrijfspand is het startpunt van een adviesgesprek. Doordat zaken die in een folder staan dan aan een praktijktest onderworpen kunnen worden. Daarnaast kan er dan meteen een vergelijking gemaakt worden wat betreft modellen en mogelijkheden.

Middels een uitgebreide inventarisatiefase worden de wensen van onze opdrachtgevers in kaart gebracht en pas daarna komen we bij de verschillende oplossingen die wij daarvoor aanbieden.

Vrijblijvend advies en offerte

Tijdens de adviesfase komt één van onze vakbekwame adviseurs op verzoek vrijblijvend bij de klant langs om een passende offerte op te stellen. Hierdoor zijn wij in staat voor iedere garage een passende deur te leveren tegen een scherpe prijs/kwaliteit verhouding.

Uitstekende service

After sales, een niet onbelangrijk zoniet het meest belangrijke deel van iedere opdracht. Klanten willen een stuk kwaliteit en zekerheid als het gaat om de aanschaf van een product waar van je mag uitgaan, dat het vele jaren onbelemmerd comfort en gebruiksgemak bied.

Natuurlijk kan er altijd iets defect raken, het blijft uiteindelijk mensen werk. Maar het is wel van belang dat eventuele ongemakken snel en correct worden opgelost en dat is iets waar wij voor staan. Dit vertaald zich in de nog altijd groeiende klantenkring van ons bedrijf.

Daarnaast worden wij regelmatig ingehuurd door fabrikanten om deuren voor hen te plaatsen en dat bevestigd voor ons dat wij professioneel bezig zijn met ons bedrijf.