Carports in Friesland

Stroosma Deuren heeft diverse soorten aluminium carports in het assortiment in Friesland: traditioneel en als moderne bouwstijl. U heeft de keuze uit een boogdak, een zadeldak of een vlakdak. De daken van de carports kunnen worden uitgevoerd in diverse materialen. Daarnaast heeft u de keuze uit transparante of donkere carports.

Uiteraard moet een carport goed bij uw woning passen. Ook de stand ten opzichte van de zon en uw woning is van belang bij carports. Daarnaast vormt natuurlijk uw persoonlijke smaak een belangrijk onderdeel in de keuze voor carports. Wij hebben in de showroom in Friesland alle voorbeelden van onze carports overzichtelijk gepresenteerd. Kom dus kijken en laat u deskundig adviseren voor carports in Friesland.

Bouwvergunning voor carports in Friesland

Voor het plaatsen van carports heeft u meestal geen bouwvergunning nodig. Omdat carports vrijstaand zijn, volstaat slechts een melding bij de gemeente. Hierdoor kunt u snel en eenvoudig een carport plaatsen. Voor carports boven de 30 m2 moet u een bouwvergunning aanvragen. Stroosma Deuren adviseert u graag bij het aanvragen van een bouwvergunning voor uw carport in Friesland. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen dan bij u langs om de mogelijkheden door te spreken.

De voordelen van carports van Stroosma

– Uitstekende kwaliteit/prijsverhouding
– Autolak wordt beschermt tegen inwerking van schadelijke UV-straling
– Uw auto blijft vrij van sneeuw onder de carport
– Uw auto blijft vrij van bladeren en vogelpoep
– ’s Zomers blijft uw auto koel
– In tegenstelling tot een garage heeft een carport door de openstructuur een zeer gezond klimaat.