Bedrijfsdeuren

Stroosma Deuren levert verschillende soorten bedrijfsdeuren. U kunt o.a. kiezen voor stalen of aluminium bedrijfsdeuren. Wij leveren alle afmetingen, tot 10 meter breed en 8 meter hoog. De bedrijfsdeuren variƫren in dikte, van 40 tot 45 milimeter. Daarnaast is er de keuze uit dichte bedrijfsdeuren of volledige uitvoering in hardglas of plexiglas panelen. Afhankelijk van uw wensen leveren wij de bedrijfsdeuren voorzien van handmatige bediening of volledige elektrische afstandsbediening.

Onderhoud en reparatie van bedrijfsdeuren

Bedrijfsdeuren zijn het hele jaar door buiten en moeten hierdoor bestand zijn tegen weer en wind. U voorkomt echter niet dat uw bedrijfsdeuren gevoelig zijn voor onderhoud en reparatie. Zonder dat u het merkt slijten de onderdelen van een bedrijfsdeur.  Laat daarom regelmatig uw bedrijfsdeur controleren op gebreken.

Stroosma Deuren merkt dat veel klanten tegenwoordig kiezen voor reparatie van bedrijfsdeuren in plaats van de aanschaf van nieuwe bedrijfsdeuren. In veel gevallen is dit voor u voordeliger, omdat uw deur na reparatie weer vele jaren mee kan.

Stroosma Deuren adviseert u graag op het gebied van onderhoud en reparatie. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om te bespreken of het voor u beter is een nieuwe bedrijfsdeur te laten plaatsen of de oude bedrijfsdeur te repareren.

Jarenlange ervaring in montage van bedrijfsdeuren

Stroosma Deuren heeft jarenlange ervaring in het plaatsen van nieuwe bedrijfsdeuren. Wij weten als geen ander waaraan een nieuwe bedrijfsdeur moet voldoen. Bovendien hebben wij gespecialiseerd personeel in dienst waardoor wij de beste kwaliteit kunnen waarborgen.

Wij maken heldere afspraken met onze klanten waardoor er achteraf geen onverwachte problemen ontstaan. Onze ervaring leert ons dat bij het plaatsen van nieuwe bedrijfsdeuren van alles mis kan gaan. Daarom lichten wij u vooraf in over deze risico’s, zodat u weeet waaraan u toe bent.

Wanneer de oude bedrijfsdeur verwijderd moet worden kan er altijd kleine schade aan uw muren optreden. Uiteraard werken wij zeer zorgvuldig en behandelen uw pand met de grootste zorg. Toch kunnen er kleine onvolkomenheden plaatsvinden. Hierover moeten duidelijke afspraken worden gemaakt.