Het bedrijf

Mede door de sterk toegenomen vraag naar onze diensten werd het voormalige bedrijfspand aan de Dwarsvaart in Drachten te klein. Er is toen naar een geschikte nieuwe bedrijfsruimte gezocht in de directe omgeving van Drachten en die werd gevonden aan de Galhoeke 8 in Kortehemmen/ Drachten (achter nieuwe woonwijk Himsterhout). In het nieuwe bedrijfspand dat inmiddels ingrijpend is verbouwd, is een ruim opgezette showroom waarin de verschillende garage- en bedrijfsdeuren en carports overzichtelijk staan opgesteld.

Trends in de garage- en bedrijfsdeuren 

“Met de inrichting van ons nieuwe pand hebben wij in willen spelen op de ontwikkelingen op het gebied van garage en bedrijfsdeuren, waarbij de trend van functioneel naar vormgeving steeds meer naar de voorgrond treedt”. Aldus Jos Stroosma.

Onze opdrachtgevers

De opdrachtgevers zijn afkomstige uit zowel de particuliere als uit de zakelijke (utiliteit) markt, maar wij werken ook veel in opdracht van de fabrikant zelf. Regelmatig wordt ons bedrijf verzocht een geheel woningbouw project te voorzien van garagedeuren. Mede door dit soort opdrachten werken wij overal door het land.